Bel Air

Ik ben bezig aan een stukje voor het nieuwe boek van vriend Peter (Lute) over mijn 10 top-restaurants in de wereld. Onderstaand deel over... Verder lezen

Bel Air

Hoog op een bergtop in Frankrijk, Courchevel 1650, staat een van m'n favoriete restaurants, le Bel Air. Open van 15 december tot 15 april, verdient... Verder lezen

Chatillon

Gisteren eindelijk bij Pascal gegeten in Chatillon, Noordwijk (071-3653000). Best nog wel een uurtje toeren vanuit Bussum, maar de ontvangst door de heer Guggenheim is... Verder lezen

Spring

Gisteren met Jan (Pols Potten) geluncht bij Spring (website in de kantlijn) en zijn kerstkookmenu besproken. het wordt een wild feest volgende week, maar... Verder lezen



Spring

Vorige week weer eens gegeten met vriend Steven bij Spring. Omdat ik af en toe niet zo'n zin heb in verrassingen houd ik van Visaandeschelde,... Verder lezen

Gorgeous

Gorgeous was gorgeous. Zelden zo'n lekkere fazant gegeten, met een crème van fazant en een zachte zuurkool, smolt ze op de tong. Vooraf gemarineerde tonijn... Verder lezen

Sterren

Ze zijn weer gevallen, de Michelinsterren. Wat een feest zal het zijn geweest in huize Herman ( Oud Sluis, Sluis) nu eindelijk de 3de binnen... Verder lezen

Pays Bas

Hè hè, gisteren eindelijk bij Pays Bas gegeten, Gustav Mahlerplein, Amsterdam, tegenover het hoofdkantoor van de ABNAmro. Sebastiaan van Baaren, Bassie voor intime, vroeger van... Verder lezen