24 juni 2014

BBQ Koning Julius Jaspers

‘De gezelligheid, de rook en de geur van barbecueën vind ik geweldig’

Boretti magazine:1Boretti magazine:2


28 maart 2014

BBQ-goeroe Julius Jaspers….

PS green egg


24 februari 2014

Julius Jaspers is blij met kookprogramma MasterChef Holland

Jarenlange vriendschap en gezamenlijke kookervaring van ruim honderd jaar zijn de geheime ingrediënten van de nieuwe, dagelijkse reeks van televisiehit MasterChef.
metronieuws.nl

masterchef-holland


27 juli 2007

Verkiezing Kookboek van het jaar

Bureau De Wonderneming organiseert een verkiezing van het Kookboek van het jaar. De uitslag wordt op 3 november bekend gemaakt tijdens een evenement ter promotie van het kookboek in de Kauwgomballenfabriek in Amsterdam. ‘Koken is hot.’

boekblad.nl

1001004002002263

 Reacties

  1. Geachte heer Jaspers,
    3 weken geleden een Kamado Grill Guru Elite Large gekocht en daarbij (goede deal gemaakt) ook het boek Smart BBQ gekocht. met genoegen en succes (gezien de blijde gezichten van mijn gasten) al de aardappelcake, bierkip en het gerecht appel gevuld met rozijn, walnoot bruine suiker en kaneel als nagerecht klaargemaakt op mijn nieuwe aanwinst. Op het laatste recept heb ik wel een kleine wijziging ( verbetering al zeg ik zelf :-)) aangebracht. De rozijnen geweld in pure rum (geen water) de walnoten licht geroosterd en nog warm overgoten met honing, en i.p.v. kaneel doe ik er koek/speculaaskruiden door. de kardemom geeft net die extra bite. Bedankt voor de overheerlijke recepten en inspiratie.

  2. Jammer dat u, zo’n gerenommeerde kok, het recept mosselen met roquefort niet kent, misschien een idee om even op de iPhone te kijken voordat u zo’n beslissing neemt. In de mediterrane serveert menig restaurant dit voortreffelijk smakend gerecht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.