Tuurlijk ga ik mee, afhaken kan altijd nog.......Het valt allemaal niet mee, zo'n culinair weekje. Na een halve dag kantoorwerk en een interview voor het...
Verder lezen
Jullie hadden er nog één tegoed, Spring in Amsterdam-zuid, met Rick in de keuken. Rick is een topper, luid van toon, en altijd bezig je...
Verder lezen
Na al dat nieuwerwetse gedoe, schuimpjes, mousse'jes en andere algenzooi, heb ik ook wel wer eens zin in wat klassieks. Dus zondag naar Bakker in...
Verder lezen
Na Spanje heeft het lichaam een paar dagen rust, maar op maandag is de eerstvolgende krachtproef alweer. Koffie met Henk (Tuin), waarna een reunie van...
Verder lezen
....is de broer van de uitbater van Zubiroa (**), waar we het dit jaar gelukkig niet eens geprobeerd hebben. Miramon(*) doet het een stuk beter,...
Verder lezen
Nog nauwelijks bekomen van de lunch, gaan we alweer richting diner. Na een korte tocht door de oude stad, het is hier helemaal te leuk,...
Verder lezen