Nou dan maar meteen de robatoyaki uitgeprobeerd met spek, want als er iets fikt..
De foto komt uit Oriental Streetfood en is gemaakt met zo'n superhandige...
Verder lezen
Receptje van Ruti Broudo, uit het mooie Neni-boek. Superlekker en heerlijk zomers.
Paar dingetjes; Vlees van de allerbeste kwaliteit! Ik vind jodenhaas of diamanthaas top en...
Verder lezen
Jodenhaas, dat ook wel diamanthaas wordt genoemd, is een buitengewoon lekker haasje uit de voorvoet van het rund. de achtervoet is verboden terrein voor orthodoxe...
Verder lezen
Superlekker gerechtje van Neni, rechtstreeks uit he boek, wat een inspiratie... (overigens heb ik daar vorig jaar echt ontzettend lekker gegeten, check it out)
...
Verder lezen
Een pot-au-feu met uitsluitend rundvlees uit het legendarische restaurant Allard in Parijs, een half uurtje lopen van de Bastille, die vandaag 231 jaar geleden werd...
Verder lezen
Maar dan niet echt een receptje, meer een handleiding(-kje)...
Mijn moeder werd dus 91 afgelopen donderdag, vriend Ron zou buiten komen koken voor 16 man maar...
Verder lezen
Het is feest tralala..., want mijn moeder is vandaag jarig jaja...
Op zich niets bijzonders, buiten het feit dat ze vandaag 91 wordt, wat dan wel...
Verder lezen
Vrijdag visdag, en vandaag een receptje uit de oude doos, uit Smart Cooking Light (2008), zeebaars in zoutkorst.
Nog steeds een superlekker gerecht en Light wat...
Verder lezen