Kijk naar buiten (ik schreef dit gisteren om 9:20 en kijk door de openslaande keukendeur naar keiharde regen, goed voor de tuin maar niet voor...
Verder lezen
... en dat was het onderlaatst, dat kun je wel zeggen! De afgelopen week heb ik jullie al vermoeid met mijn nieuwe speeltje, de robatayaki,...
Verder lezen
Vrijdag visdag, je weet het...
De uitdaging was om tijdens het Amstel Zomer Festival, in de volksmond beter bekend als Ouderkerk Culinair, voor 300 man warme...
Verder lezen
Ik had lieve vrienden te eten in de hut vorige week. Procureur, zoetzure worteltjes van de Big Green Egg, en krokant gebakken zoete aardappeltje (snijden,...
Verder lezen
Ik zit momenteel, laten we maar zeggen, in mijn Japanse periode. Dat begon met het verzamelen van receptuur en de aanschaf van een robatayaki, zo'n...
Verder lezen
Vrijdag visdag, langzamerhand traditioneel en ik denk dat ik 'm erin houd. Superlekker. Vandaag zeeduivel, samen met tonijn de enige vis waar mijn dochter van...
Verder lezen