In onze eeuwigdurende zoektocht naar alles wat lekker is zijn de Dutch Foodie en ik afgelopen zaterdag afgereisd naar Oud Zuilen, terwijl ik net daarvoor al even vreemd was gegaan naar een bakkertje in Tureluurs, waarover later meer…

In Oud Zuilen woont een vriend van de DF, en zijn vrouw is een van de PizzaRia’s!  Samen met Claudia heeft Loes een bizar goede pizza ontwikkeld die daar een aantal dagen per week is af te halen. Van “gewone” Margherita tot 4 Formaggi (met Remeker rijp uit Lunteren) tot burrata al tartufo (de kenner weet meteen wat ik bedoel).

Ik heb er 4 geproefd en ze zijn allemaal lekker, maar wat ze behalve de smaak zo bijzonder maakt is de zwarte-grijze bodem, verrijkt met superfood carbon (kooolstof). Naar verluidt zorgt dit voor wat extra crunch en een lichtere verteerbaarheid, ik vond het vooral heel erg lekker.

De dames, allebei ontwerpers van beroep, hebben door corona een pas opzij moeten zetten en dat gaat ze heel erg goed af. Niet alleen met hun verse lijn, maar ook met hun Frozza’s  (Freshly Frozen Pizza’s) die niet alleen bij hun zijn te bestellen (ideaal voor in de freezer) maar ook hun weg naar de horeca beginnen te vinden.

Nou…, hoop informatie, beslist geen reclame maar gewoon een goed product, ga d’er maar es een proberen. Check hier de openingstijden

De PizzaRia’s | Dorpsstraat 14a | Oud Zuilen | www.depizzarias.nl


Reacties

  1. Door Pa e3n Ma

    Loes en Cklaudia,:

    Wat zijn jullie toch een doortgebakken pizza-bakkeressen> Hulde voor jull;ie producten.. We hebben al eens een proef mogen nemen en die was zeer geslaagd te noemen. En wat we nu op d4eze verkoopfolder ziejn staan, tart werkelijk iedere tegenspraaak. Mpooie kl;eurtjes en die verfijnde geur die in de foto’s tot ons komt::: smullen maar. Veel succes voor de toekomst, de olddies.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.