Ik had nog nooit van de man gehoord, maar volgens Frank van Miele is het een kruising tussen Jamie en Jonnie, Shannon Bennet van down under. Hij heeft 7 restaurants in Australië, en evenveel kookboeken, en is bezig aan een world tour langs alle Miele keukens. Onderweg laat hij zich inspireren, zet dat ‘s avonds om in gerechten, maakt ‘s nachts de foto’s voor zijn nieuwe boek en gaat de volgende dag al schrijvend weer door. Zo open neer naar Australië (tussen de 20 en de 26 uur) heb je daar natuurlijk zeeën van tijd voor…

Mooie kerel, die ons (24 man) gisterenavond in het Miele Inspirience Center aangenaam verraste. Amuse van karamel van witte chocolade, gesmolten om een stukje gerookte paling, afgemaakt met kaviaar, werkelijk godsliederlijk lekker…

Door met zeebaars met grote zoetwatergarnaal en o.a. jus van de koppen, en als pièce lichtgerookte kangoeroe met warme mosterdmayonaise, gefrituurde boerenkool en gebakken peer, echt superlekker.

Toe een deconstructed pavlova met passievrucht en perzik en bij de koffie een Lemmington, zachte chocolademousse met kokos, en van witte chocolademousse gemaakte schelpjes gevuld met de geweldige San Mauro olijfolie van buurvrouw Alie Doorten

Tussendoor nog een kaasgang met Twentse büchette met rozenwater, skaapsrond uit Amsterdam noord, Veerse schapenkaas, Boeren overjarige 36 maanden uit IJsselstein, remeker van Jersey koeien, en zanengeit uit Breda, allen perfect geaffineerd en/of gepresenteerd door Bourgondisch Lifestyle.

Topavond bij Frank en Jeroen, ik kijk uit naar de reünie…

Foto’s staan op Facebook



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.