Recept Afdrukken
Sui kau soep
Maaltijd soep
Keuken Chinees
Prep Tijd 20 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Maaltijd soep
Keuken Chinees
Prep Tijd 20 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Instructies
  1. Verwarm de kippenbouillon met citroengras en citroenblad en laat 30 minuten infuseren,
  2. verwijder gras en blad.
  3. Laat de bok choy 2 minuten meegaren in de bouillon.
  4. Stoom de sui kau gaar of leg ze direct 8 minuten in de warme bouillon.
  5. Verdeel de sui kau en de bok choy over de kommen en garneer met bieslook, bosui en giet er een paar druppels sesamolie bij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.