Recept Afdrukken
sauce Antiboise
Maaltijd sauzen
Keuken Frans
Prep Tijd 30 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Maaltijd sauzen
Keuken Frans
Prep Tijd 30 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Instructies
  1. Snijd de tomaten in 4-en en verwijder de zaden. Snijd de tomaatpartjes in fijne brunoise (blokjes) en bewaar het tomatenvocht.
  2. Fruit de sjalot glazig in olijfolie, voeg knoflook, tomatenvocht en kippenbouillon toe, breng aan de kook en laat tot de helft reduceren.
  3. Voeg blokjes tomaat toe en breng op smaak met basilicum, citroensap, balsamicoazijn, zout en peper (niet meer verwarmen)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.