Recept Afdrukken
Saffraan peren
Maaltijd dessert
Keuken Frans
Prep Tijd 15 minuten
Kook Tijd 30 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Maaltijd dessert
Keuken Frans
Prep Tijd 15 minuten
Kook Tijd 30 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Instructies
  1. Snijd de peren verticaal doormidden en verwijder met een scherp mesje het halve klokhuis.
  2. Breng appelsap, suiker, saffraan en kardemom tegen de kook aan
  3. Leg de peren in het warme vocht, zorg dat ze helemaal onder staan, en stoof ze in een half uur gaar.
  4. Haal de peren uit het kookvocht, verwijder de kardemom en kook het vocht in tot een siroop.
  5. Overgiet de peren met de siroop, bestrooi met amandelen en serveer direct.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.