Recept Afdrukken
Haring met dashi en yuzu ponzu
Maaltijd voorgerecht
Keuken Japans
Porties
personen
Ingrediënten
Maaltijd voorgerecht
Keuken Japans
Porties
personen
Ingrediënten
Instructies
  1. Meng komkommer met sushiazijn, suiker en steranijs en laat een uur marineren.
  2. Bak de knoflook kort in olie, laat uitlekken op keukenpapier en bestrooi direct met zout.
  3. Vul een kommetje met 2 à 3 eetlepels dashi en leg daar een in stukjes gesneden halve haring in.
  4. Besprenkel met wat yuzu ponzu, bestrooi met wat blokjes uitgelekte komkommer en wat bieslook.
  5. Schaaf wat verse wasabi en lag dat, voor de kick, op een stukje haring.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.