Edgard & Cooper is een merk hondenvoer, ik had er nog nooit van gehoord, maar de vrouw heeft op Facebook gelezen dat ze een Hox Hound Event organiseren in het überleuke Hoxton hotel in de hoofdstad. We gaan!

Ze hebben vandaag een puzzeltocht uitgezet om met de auto (we hebben Basset hounds, dat zijn niet echt lopers, en zeker niet in een lekker ruikende stad) op de Herengracht te komen, maar het lukt, en wat regendruppels trotserend sluiten we aan voor de fotoshoot. Het event bestaat overigens uit een rad van fortuin (iedereen wint hondenkoekjes), het raden hoeveel koekjes er in een pot zitten (nooit meer wat van gehoord dus fout), en een shoot door een profi fotograaf. Het laatste gebeurt in een kamer waar wat planten en meubeltjes staan, wat natuurlijk vragen is om plasjes in een ruimte die naar honderd honden ruikt. Onze Ogar geeft hier graag gehoor aan!

Apotheose voor de baasjes is natuurlijk om met zijn allen lekker te gaan lunchen…, maar dat mag vandaag alleen in de lounge, no dogs allowed in the restaurant! Het maakt niet uit, de fried chicken burger with srirachamayonaise, pickles, slaw and fries smaakt ook daar prima en zo komt het toch nog allemaal goed.

The Hoxton | Herengracht 255 | Amsterdam


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.