Sidney heeft zijn sporen verdiend in o.a. Tante Koosje, waarna hij voor zichzelf begon in Soigné in Bussum. Klein, intiem, lekker, maar altijd vol. Dat is het nog steeds, maar nu sinds een paar weken in Fraiche, waar ooit Chefs zat in Naarden Vesting (ik schat 70 couverts). Een bitterballetje van hazepeper opent het pallet, waarna een crabmayonaise op toastjes, met huisgerookte wilde zalm, sla en een soort pestovinaigrette. Glaasje chardonnay Rossj-Bass (I, 2006) erbij, prima. De wilde eend is perfect gebraden, schorseneren ernaast, en een glaasje (flesje) Santenay “les Gravières” (F, 2005). Prédessertje bestaat uit een compote van vijgen met een bolletje mandarijnijs en hangop van vanille, waarna een simpele maar lekkere crème brulée. We sluiten voorin de lounge af met een glaasje Amarone. Eindelijk weer een beetje goede tent erbij in het Gooi, hè hé.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.