Het werd tijd voor een handzaam niet te dik boek waar ik de 36 meest voorkomende groentes in behandel. Groentes die makkelijk bij de groenteman te koop zijn (een aantal alleen in het juiste seizoen), en bij iedere groente minimaal 2 bereidingen. Ik heb gedacht aan vegetariërs, aan veganisten maar ook aan mensen die groente superlekker vinden maar daar best een stukje vlees of vis bij willen eten. Prioritieit bij ieder gerecht is de groente in zijn waarde te laten

Nu hier te koop in de webshop!


Reacties

  1. Volgens een hobbykok die ik ken, geeft ook kooklessen thuis, zijn de zwarte strepen of vlekken op de groenten, fruit of vlees niet goed voor de gezondheid. “Nee dat is niet goed, dat moet weg”, was zijn reactie.
    Maar Julius Jaspers kan goed koken, braden en bakken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.