Na de eerste keer vorige zomer met mijn vriendin Annelies kom ik hier regelmatig terug, en het is altijd lekker en leuk. Het heerlijke buitenzitten van de eerste keer heeft (goddank) plaats gemaakt voor binnen tegen het raam, dat gedurende de lunch keihard beslaat zodat je nu echt denkt dat je in Frankrijk zit (klik hier voor de eerste uitgebreidere post).

Hanneke, die in haar eentje alles doet, is charmant en direct as ever, de kaantjes en de charcuterie rechtstreeks uit Lyon en de terrine van gevogeltelever en peper ontzettend lekker (zie boven).

Als pièce ga ik voor mijn favoriet, quenelle de brochet (snoekbaarskroketje) met kreeftensaus en toe de Saint-Marcellin en een Rocamadour (geitenkaasje). Het brood is kraakvers, de Amora mosterd zelf geïmporteerd (want de Amora die je hier koopt is de helft zo sterk). Allemaal heerlijk!

Falckstraat 3 | bel 020 330 11 28 | woensdag t/m vrijdag lunch en early dinner, zaterdag alleen lunch (na de lunch direct reserveren voor een volgende keer kan geen kwaad).


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.