Zoals eerder gemeld loop ik de hele week over de Jaarbeurs in Utrecht waar, behalve de hardware, culinair weinig te beleven valt. Op één uitzondering na, en dat is de stand van La Cucina (importeur van o.a Global messen). Betsy en Michiel maken er al jaren een gewoonte van hun vriend Poon uit te nodigen om tijdens de Voor- en de Najaarsbeurs voor hun klanten te koken. Poon kookte jaren in Nieuwegein, en nu sinds een ruim jaar in zijn eigen zaak in Oss. Niet geheel naast de deur, maar de rit meer dan waard. Op zijn kaartje staat Japans restaurant, maar op de beurs maakt hij buiten zijn heerlijke sushi’s ook super saté’s van o.a. rund, varken en grote garnalen. Helemaal lekker, we zorgen dan ook altijd rond 1-en net toevalig in de buurt te zijn en langs te lopen.

Verder weinig aan de hand, halve dag in de trein om een locatie in Limburg te bekijken (kom nu voor de 2de keer langs Chalet Royal….., maar de plicht roept en ik ga weer lekker naar de beurs), morgen nog een kantoordagje en vrijdag naar Chicago. Laatste beurs van het seizoen, blij dat het er weer op zit. Één nieuw gevonden artikel wil ik jullie niet onthouden, en dat is de electrische botervloot! Het hele jaar je boter op perfecte temperatuur, niet te zacht in de zomer, en niet keihard uit de ijskast. Hoe hebben we het zonder kunnen doen!!!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.