Heerlijk weekend gehad. Even in het kort, zaterdag voor het eerst op wedstrijd met Smart Whisper en Okky, wat helemaal super ging. Nog geen prijzen maar keurig gereden, waarna onwaarschijnlijk gezellig gegeten bij Pink en Rob. Super-relaxed, in de tuin, warmertje aan, bbq aan, en lekkere wijn, wat wil je meer. Zondag vroeg uit de veren, waarom in vredesnaam, en lekker opgeruimd. Kelder, werkkamer en klerenkast, ik haat het, maar na afloop voel je je wel heel goed. Daarna met Max ontelbaar veel sushi gemaakt, wat we ’s avonds bij de Winters hebben opgegeten. 

Uiteindelijk om 22.30 op de bank in slaap gevallen, en rond middernacht verstijfd op de bank wakker geworden. Vanochtend lekker met vriend Leo in de sportschool geweest (er is stiekem toch al 4,3 kilo af……) en daarna naar ’s Hertogenbosch gereden, waarover morgen meer. Snel terug naar de hoofdstad, waar ik met Isabel en Charlotte van Rice een mager broodje heb geluncht bij…mezelf! Nu dus op Schiphol, waar Jan (van Pol’s Potten) me heel lief heeft afgezet terwijl mijn auto een weekje in Aalsmeer logeert. Glaasje Salentijn van de Ponnetjes, en een blokje niet-de-moeite komijnenkaas. Ik heb er ongelooflijk zin in, koken voor 100+ gasten op een boot in de Saigon River, doe’k niet elke dag! Ondertussen zijn we 9000 kilometer verder en gaan we over een uurtje landen. Filmpje, stukje lam en glaasje Bièrzo voor het slapen, en een bakje yoghurt met muesli als ontbijt. Een niet volledige “uneventfull” flight, toen rond middernacht één van de medepassagiers, Scandinavische zeeman (cliché) de cabine kort en klein begon te slaan. Combinatie van alcohol en slaappillen, waar gelukkig één van de leden van het cabinepersoneel snel raad mee wist (oud marinier, altijd handig). Weer een stapje verder, in het hotel. Super geluncht in het aanpalende restaurant, o.a:miang kam;chapla bladeren waar je zelf een combinatie van gedroogde garnalen, getoaste kokos, cashewnoten, gember, limoen, ui en een sausje van palmsuiker in moet rollen (onwijs lekker), gai hor bai toey; gefrituurde en gemarineerde kip in pandanus bladeren, massaman neua; rundvleescurry met kokos en aardappel, en phak boong mookrob; gebakken morning glory met crispy varken. Glaasje viognier Yalumba uit Eden Valley erbij (AUS, 2005), zwaar dat gereis!!



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.