Druk weekend achter de rug, paarden, paarden, paarden en een beetje opruimen.

Zaterdag niet top gegeten bij een hoofdstedelijke hippe aziaat, wel ongelooflijk gezellig, wat ook wat waard is. Zondag het vertrouwde staartstukje in de pan, met gebakken bloemkool met ras-el-hanout, tomaten met haricots verts salade en gewone kropsla. Ik houd Monti prima vol, hoewel ik wel al een week op een plafonnetje zit, deze week maar iets strenger. De week begint meteen goed, vanavond koken met Alain voor vriend Ron die zoals eerder gezegd een tijdje en famille naar Australië vertrekt. Gilles zorgt voor wat te drinken, en Alain belt me net dat het toch allemaal niet zo simpel wordt als hij dacht (sjuliuus, wij doen gewon een groot côtes de buf met un bak salade en puree, supèèèr…..) dus dat wordt weer lachen vanmiddag in de keuken. Morgen een receptje, tongfilet met garnalen, mosselen en vongole……


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.