receptje op Koninginnedag, maar hoe koningsgezind ik ook ben het is niet oranje, althans niet aan de basis. Je kunt er alle kanten mee op, maar de fles onder in beeld staat bij ons standaard in de deur van de ijskast.

1. meng mosterd, knoflookpoeder, selderijzout, suiker en rodewijnazijn met de staafmixer tot een gladde basis en voeg hieraan in een klein straaltje de olie toe. 

2. als je ziet dat de olie ‘pakt’* kun je de straal wat dikker maken. 

Breng op smaak met zout en peper.

*uiteraard; hoe lekkerder de ingrediënten, hoe lekkerder de vinaigrette…!


Reacties

  1. Door Mia

    Dank je wel Chef Julius,,ben blij met het recept.Ik bewaar het ,en zal het binnenkort maken ,super blij mee 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.