Ja, rustig weekje. Hele week functioneringsgesprekken gevoerd met alle medewerkers, en een beetje de plannen verteld betreffende de kauwgomballenfabriek. Iedereen is even enthousiast! Lekker geluncht bij Bas in Pays Bas, salade van kropslaharten met Hollandse garnalen en gepocheerd ei, niet te versmaden en very Montignac (ben weer begonnen). Ik ga vandaag de shopping doen voor de nieuwe Smart Nieuws, dus eerst maar eens even langs Boer Ben in Baambrugge (Lindenhoff Marché) voor een mooi stukje vlees. Ga trouwens vanavond ook maar weer eens een flesje Toques & Clochers soldaat maken, ik borrel weer van de goede ideeën, ha ha…
Morgen vroeg uit de veren want om 11 uur vlieg ik vanuit Brussel naar San Sebastian voor een culinair congres, Lo Mejor de la Gastronomia. 4 dagen lezingen en demonstraties door Heston Blumenthal, Ferran Adria, Jonnie Boer, Moshik Roth, Michel Guerard, Marco Westmaas en vele anderen. Marco vroeg of ik mee wilde en daar hoefde ik niet lang over na te denken. Ik houd je op de hoogte.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.