Receptje tussendoor, vorige week gemaakt voor de traditionele Sinterklaas-gourmet, waar ik ook de mosterdzaadsaus serveerde.

Beiden, met het heerlijke vlees van slagerij Janmaat (Hilversumsche Meent), schoon op. Avondje, je zou het aan de foto’s niet zeggen, voor carnivoren…

Recept Afdrukken
Russische Salade
Maaltijd garnituur
Porties
Ingrediënten
Maaltijd garnituur
Porties
Ingrediënten
Instructies
  1. Blancheer (kook) aardappel, knolselderij en wortel beetgaar in gezouten water beetgaar en laat op een platte schaal uitdampen (bij koud spoelen onder de kraan verlies je alle smaak)
  2. Meng aardappel, knolselderij, wortel, tomaat, augurk, eieren, peterselie en mayonaise en breng op smaak met zout, peper en licht met kerriepoeder.
  3. * brunoise zijn hele kleine blokkies!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.