Tja da’s verder niet zo interressant, ik kar momenteel, ja, je bent live…, met Ferry door het Franse land, richting Carcassonne. Daar verzamelen we, althans degene die ook vandaag zijn vertrokken, Giel en Gijs, en de mannen van Heman, John en Fred. De rest van de crew komt vrijdag aan en dan gaan we beginnen. Wat gaan we doen? (ondertussen gaan we eerste even lunchen in Vierzon…)
Vrijdag rond de klok van 2-en spuiten we de nog aanwezige marktlieden uit “onze” markthal, waarna we beginnen met opbouwen. Firma Heman is zo lief ons volledig te voorzien van spulletjes, en zelf ook te komen, Supperclub heeft een mobiele loungeclub uitgeleend, dus een hoop sjouwen. Zaterdag begint deel 2, de voorbereidingen voor het diner. Steef en Eric van As komen vrijdagavond met alle (gekoelde) mise en place alsmede 1000 witte tulpen, dus de zaterdag bestaat uit aansluiten, uitzetten, decoreren, lunchen, afmaken, en, heel heel heel misschien een glaasje in het dorp, en wachten op de eerste gasten. Het wordt een wild feest, da’s zeker. 

Amuse buiten vanuit de frietkraam, bubbels binnen en meteen dansen op de muziek van DJ Allan (Supperclub). Vervolgens een selectie van waar we allemaal goed in zijn op een fingerfood-achtige manier gepresenteerd. Dus niet stijf aan tafel, maar hangend op de meubels en de statafels, dansend op de muziek, 8 lekkere hapjes begeleid door de lokale top aan wijnen. 4 heuse wijnboeren zijn daar verantwoordelijk voor, wij moeten alleen zorgen dat er tussen 8 en 11 lekker eten is. Iedereen heeft iemand bij zich, “onze” Maarten is er ook, voor de hand en spandiensten, want na het pièce begint voor ons ook het feest. Ik laat het menu nog even voor wat het is, zondag meer!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.