Mijn uitgever heeft er zin an, er komt deze zomer nog een BBQ boek van mijn hand! Terwijl Het Complete BBQ Boek een 2de druk beleeft, er een Silver edition van de BBQ bijbel is uitgekomen, BBQ recepten voor op de Kamado 3 weken in de winkel ligt en de inkt van de BBQ Atlas nog nat is komt er ook nog een Masterclass van de BBQ aan.

Een compilatie (50 beste gerechten) van Simple Smart BBQ, grillen voor de beginnende bbq-er, makkelijke recepten, duidelijke instructies en weer voor een hele andere markt. Bruna, AKO, grote jongens, cadeau’tjes, impuls-aankopen, wegpakkers en meenemers, de BBQ-fanaat zal ‘m niet meteen meepakken, daarbij als je goed kijkt dan heb je dit boek al.

Enfin, lang verhaal kort, alles klopt behalve de omslag, die moet in de lijn van de andere Masterclass boeken (ik heb er al een gemaakt, Groente van de BBQ). Zaterdag dus naar vriend Han Janmaat (de slager), de groenteman en de visboer en om 10:00 sharp in de studio van Dennis die de Big Green Egg al lekker had opgestookt (en de koffie klaar).

Groente, vlees en vis, een gastrol van mijn voormalige styliste Isabel, en een mini-optreden van Okky die de tomaten wat heeft bijgeknipt. Om 11:00 stond ‘ie erop!

Masterclass van de BBQ, binnenkort verkrijgbaar in uw boekhandel!! (dit is niet de “echte” foto, maar een snokje tussendoor met m’n Iphone)


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.