Zwaar is niet het woord, gewoon veel. Administratie, voorbereiden voor de na-zomer, Woonbeurs, Eten & Genieten, Frankfurt, Parijs, nieuwe panden bekijken, de laatste beoordelingsgesprekken en ondertussen nog wat mooi weer meepakken. Zoals altijd willen we vlak voor de vakantie, alsof we een jaar weg gaan, nog zoveel mogelijk mensen zien, en is het dus iedere avond bal. Grote stukken gebraad op de barbecue (wat ben ik toch blij met die gasgestookte Weber), veel sla en groen (gisteren tortellini’s met haricots, sugarsnaps, peultjes, yogonaise, slagroom en knoflook) en beknofde pitahbroodjes (pitah’s doormidden, boter, knoflookzout en peterselie, even in de oven). Komen eindelijk ook eens door de inmense vooraad Spaanse worsten heen, hetzelfde geldt voor de wijn!

Ondertussen hebben we ook een soort dierenparadijs, met logeerhond Laura (16 weken) en onze nieuwste aanwinst in de familie Bouse (Chateau Bouscassé, 12 weken) is het een volle bak en stinkt het hele huis naar een kennel. Nog één nachtje slapen……


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.