Vanavond volle bak in de Smart Kitchen. Man wordt 40, kookt met z’n vrienden, vrouwen stromen later in. Menu: als amuses tempura van aardappel met chilimayonaise, tempura van bacon, en zalmtartaar in een klein glaasje. Vooraf salade met gebraden eendenborst en een bramenvinaigrette, gevolgd door coquilles met een Noilly Pratsaus, altijd lekker! Het pièce is lamsbout met rozemarijn en knoflook, tomaatjes gevuld met ratatouille en pluks potatos. Toe een lemonmilano, bij wijze van taart. Hoor net dat de ETA of de laatste gasten een ruim uur later is dan de eerste, en de lamsbouten staan al in de oven. Het wordt vast weer een wild feest!! Saillante details…. het feestvarken had voor de mannenborrel een fles Mouton Rotschild ’86 meegenomen, niet verkeerd, en de afzuigkap is (nog steeds) kapot!
Morgen lekker naar Boekelo, cross kijken.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.