Ricardo van Ede is de nieuwe chef van Nevel, het voormalige Nevy (er is al zoveel over gezegd dat ik het maar even bij de feiten houd…)

Prachtig cosmetisch aangepakt door Concrete staat er weer een zaak van internationale allure pal aan het IJ, met voor mij nog altijd één van de grootste talenten van het land.

Ik was er gisteren, ze zijn maandag 19 januari voorzichtig gaan proefdraaien, dus we praten einde week 2, en het lijkt wel of de boel op orde is. Ramvol op de zaterdagavond, fantastische sfeer, super-bediening (mag ook wel eens gezegd worden) en Ricardo’s eten, waar ik een groot fan van ben.

_-2 _-3

Tartaar van zalm met sodabrood, oesters met granité van biet en mierikswortel,

_-5 _-6

skrei met truffel, coquille met prei en aardpeer, hert, en een fabelachtige rijstpudding met gecaramelliseerde noten.

_-7

Ze noemen het chique-ruig, of ruig-chique…, ik noem het Ricardo, top!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.