Het gaat helemaal top, ik schiet er doorheen. De dag begint om half 8 met wat water over me heen plenzen, waarna ik de eerste 2 receptjes schrijf. 9 uur ontbijt beneden, paar toastjes, glaasje jus en een sloot koffie, waarna ik half 10 de mail doe, en de kop van de krant, als het internet het tenminste doet. 12 uur koppie koffie beneden, sinds vandaag in de zon in de tuin, en even een kwartier lezen in een boek, als het maar niet over eten gaat. Tussen 2 en 3 is het lunchtijd, als ik er tenminste 10 (recepten) af heb, liever nog wat meer. Omdat het tot nu toe slecht weer is lunch ik in het hotel, crudité’s en een stukje St. Pierre met tartaarsaus, glaasje Belondrade Y Lurton van gisterenavond erbij, en snel weer door.

De middag schiet om, voordat ik het weet is het 8 uur en mag ik, als ik tevreden ben over de moyenne, aan het apéritief, glaasje cava. Diner wederom in het hotel, amuse van mini-olijfjes en een pan con tomate met ansjovis, waarna ingelegde sardines op geconfijte aubergines. Hoofdgerecht is lamscoteletjes met gegrillde groentes, waarbij een Corullon uit Bièrzo van J. Palacios (E, 2001). Carajillo descafinado toe en om half 11 het licht uit. De baai krioelt ‘s nachts van de lampjes, allemaal bootjes die vangen wat we morgen eten. Romantisch hè?


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.