Hoe kun je nu gemarineerde artisjok op je kaart van je net geopende restaurant zetten en dan een bordje afleveren met van die dingen uit die hoge glazen potten…? Maak het dan een paar euro duurder, deze waren € 12,50, en doe het vers.

Zonde want een leuke zaak, volle bak met een groot terras!

De tonijn was wat beter, maar nog geen schot in de roos, dat was de rosé van Domaine Ott wel. Had ik nou nog nooit gedronken, gek hè.

Natuurlijk honderden keren op de kaart gezien, altijd voor een hoop geld, ok hier, overpriced noemt iedereen het altijd, maar het is wel lekker spul. “Iets is pas duur als het niet zo lekker is” roep ik altijd, en dit was prima binnen te houden. Mooie avond wel hoor, vader-dochter momentje, maar jammer van die artisjokken.



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.