Het is vandaag International Hamburger Day

Met Stefan deel ik de liefde voor Spanje, dus een pata negra burger is voor mij geen verrassing. Zachte avocado, spicy tomaat, krokante ui en rauwe sjalot, de chef pakt in een paar ingrediënten alle belangrijke smaken en texturen, net zoals hij dat dagelijks doet in zijn met 2 Michelinsterren gewaardeerde Aan de Poel in Amstelveen.

Met de sommelier (en mede-firmant) aldaar, mijn kameraad Robbert, deel ik de liefde voor mooie wijn, en Charles Aznavour. Echt waar! Recept uit mijn Ultieme hamburger Boek!

Recept Afdrukken
Steef’s burger
Maaltijd snack
Porties
burger
Ingrediënten
Maaltijd snack
Porties
burger
Ingrediënten

Reacties

  1. Door Rutger Groot

    En waar koop jij je Pata Negra burger en ham, Julius – bij Janmaat…?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.