Errug lekker geluncht bij Zuid van Michiel van Eerde en chef Richard Way achter de pannen. Gebrande makreel met avocado, citroengel en sambai (Japanse azijn),

waarna een klassieke tartaar met gerookte eidooier en appelkappertjes.

Pièce was zachtgegaarde kabeljauw uit de Roner (warm waterbad om op lage temperatuur te garen, met risotto, rauwe gamba en mosselen, allemaal plaatjes van gerechten zowel voor het oog als voor de smaakpapillen.

Ik moest heel even wennen aan de meneer in de bediening met een soort jas aan, (ondanks dat hij ter zake kundig was leek het daardoor steeds alsof hij net binnen kwam of ieder moment weg zou gaan) wiens taken halverwege werden overgenomen door een spannende mevrouw over…

Wat ik al zei aan het begin, prima lunch!

Zuid | Stadionweg 320 | Amsterdam | bel 020 210 33 21 info@restaurantzuid.amsterdam


Reacties

  1. Reply Door Evert-Jan Hielema

    een spannende mevrouw over…
    Je laat wel iets aan de fantasie over… 😉

    Maar wat een prachtige gerechten!

Laat een reactie achter op Evert-Jan Hielema Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.