Ik blijf nog even hangen in London, na de heerlijke hapjes op het Taste-terrein, en de daarna volgende keiharde regenbui is het tijd om af te nokken. De heerlijke Engelse taxi, wat een uitvinding, brengt ons naar het hart van Soho, naar Yauatcha, waar ik op taste al even de dumpling met coquilles van heb geproefd. We zitten (weer) in de kelder, met uitzicht op de keuken, bestellen een viognier Wingwalker van Aplha Domus (NZ, 2009) en laten een stroom dim sum aanrukken. Puff pastry met hert,

har gau, de gestoomde dumplings met garnalen, andere lekker jetsers met pompoen in het deeg, har chun fan, die overheerlijke rijstpannekoekjes met, ook weer, garnalen, het is smullen geblazen. De eindeloze stroom stopt, er treedt een verzadiging op bij Janine, maar Henk Jan en ik gaan nog even door, tjemig wat is het lekker…. We zijn binnen de tijd klaar (“so we’ve got you at 8.30, which means that you’ve got the table “till 10.30….”) en mijn vriend B.J. belt…. We moeten onmiddelijk naar the Shoreditch House komen, een club iets buiten het centrum.

Taxi weer in, ongelooflijk zoeken totdat we een gat in de muur ontdekken, waarachter een balie’tje en een lift…. Het ontvangstcomité staat al te wachten en brengt ons naar 4 hoog in een soort kraakpand. Een hele andere wereld gaat voor ons open. Super-coole restaurants, meerdere bars, een spa en een gym, een zwembad op het dak, alleen maar leuke mensen, goede muziek, waarom hebben wij dit niet….?

Topavond, glaasje wijn, gin-tonicje, spijt de volgende ochtend.

Mooi! Net een echt leven……Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.