Als je net begonnen bent met een evenementenburo moet je wat doen in deze tijd. Lotte trok een jaar of wat geleden de stoute schoenen aan en begon na een lange verbintenis met de Kookfabriek voor zichzelf. In het begin best wel moeizaam, de evenementenbranche kent seizoenen, dus schnabbelde ze nog wat bij bij deze en gene (bij mij onder andere), maar op een gegeven ment kwam de vaart erin en kwam… Corona!

Wat te doen? Gewoon doorgaan met iets waar vraag naar is; online eten bestellen en bij de klant bezorgen, www.pakjestamppot.nl was geboren. Ik ken Lotte dus, en haar chef Maaike maar ben momenteel zeker kritisch op die avalanche van kant en klare maaltijden.

We gaan beginnen! Ik krijg 2 stamppotten opgestuurd en die passen exact in een brievenbus envelop dus zijn de verzendkosten € 4,50 (vanaf 3 stamppoten wordt dat € 7,50). De doos ziet er netjes uit en als je hem openmaakt is het meteen feest door een mooi vloeipapiertje voordat je recht in de vacuümzakken kijkt.

Als je het papier openmaakt zie je de zakjes liggen met instructies om die 10 minuten in een pan met heet water te hangen, wat ik doe.

Je moet even goed opletten want er staat op de zakjes niet beschreven wat wat is, best lastig als je instructies voor zoete aardappel met boerenkool krijgt maar er pompoen stamppot met een oosters tintje inzit. De bekende kniesoor!

Het eten is na 10 minuten kokend en ik ben eigenwijs en brand de klauwtjes (op de instructies staat duidelijk dat je de zakken kort onder de koude kraan moet houden…). De andijvie stamppot is lekker (ik ben zelf meer van de rauwe andijviestamppot), de gehaktbal opgewarmd in de jus is top, en de bijgeleverde mosterd lekker scherp. er zijn ook nog spekjes die best krokant blijven ondanks het vacuüm opwarmen.

De pompoenstamppot is top! Er zit appel door, en komijn en kaneel en er zitten stukjes geitenkaas èn varkensbraadworst bij dus je kunt alle kanten op. De braadworst had van mij een tikkie meer gebakken mogen worden, oogt nu wat bleek, maar de smaak is goed.

Resumerend; lekker eten, nette prijs (€ 12,50 pp), goed verzorgd, geleverd door de brievenbus en minimaal 6 dagen houdbaar dus bestellen maar!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.