Geen zin of tijd om te koken met Kerst, bestel dan bij mij je kerstmenu. Ik heb een heerlijk, licht klassiek, 4-gangenmenu samengesteld met in iedere gang een keuze tussen een vis/vlees of vegetarisch gerecht. Ga voor meer informatie en bestellen naar https://www.juliusjaspers.nl/kerstmenu/ of druk op de button bovenaan deze pagina.

Ik laat je de hele week zien wat je kunt verwachten in het menu, maar vandaag ga ik een stap verder. Ik geef een menu voor 2 personen weg aan degene die dat volgens jou het meeste verdient. Tag die persoon op mijn Facebookpagina, vertel waarom, en aan het einde van de week maak ik de winnaar bekend.

Let op, mijn kerstmenu bestellen kan tot zondag 15 december 23:59.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.