Het afgelopen weekend begon meteen goed met de Miljonairsfair. Voor de stichting Impuls moest ik een kort praatje houden op vrijdagmiddag in de RAI en de amuses van diverse Topchef finalisten ”keuren”. Noury, Rico, Peggy, Kay, Pascal, Ria, Jeroen, Ibrahim waren allemaal naar de hoofdstad afgereisd voor een bezoekje aan de Miljoanairsfair, waar natuurlijk niet één miljonair rondloopt. Gezellig zo’n reünie, en na een afsluitend glas Limoux bij Gilles op de Brandaris-stand op naar het volgende programmapunt, eten met vrouw, dochter, Gijs en Robert bij Ferry (Bosch) op het discopodium. Goddank heb ik net een nieuwe telefoon met een enorm scherp lampje anders had ik mijn eten niet gezien. Na Ferry terug naar de RAI, deze keer naar de Zuidpool voor de halfjaarlijkse crewparty van RTL. Na alle vrienden en vriendinnen gezoend te hebben, en ja, wat hebben we elkaar gemist, ging de stekker er daar exact om 00.00 uit. Nog lang niet moe en de hele avond op Spa, nog één laatste afzakkertje met de eerder genoemde Robert en Gijs bij jeugdliefde Margot in de Maasstraat. Zaterdag een rustig dagje, dochter lekker vroeg richting de paarden, wat boodschappen, en op skibroekexpeditie met beide kinders. Glaasje Limoux 2009 met de overbuurman en een niet te hachelen pesto van de lokale Italiaanse traiteur, wat weer wordt goedgemaakt door de briljante citroemmerenguetaart.

De zondag behelst een dubbelle apotheose van het weekend, met een fotoshoot in mijn keuken met 7 koks in hun ondergoed, waarna een oergezellige borrel met veel ballen gehakt. Ik kan er nog niet teveel over vertellen maar Chauddevant, het prachtige oer-hollandse kokskledingmerk komt met een eigen lijn ondergoed, en de G6, aagevuld met Alain en Ron staan daar model voor. Hilarisch!

Ondertussen is het alweer dinsdag en zit ik met Kranenborg in Spanje, aan het werk voor Castell d’Emporda in La Bisbal. Berichten volgen.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.