mijn vriend Ferry van Houten organiseerde vorige week voor de 3de keer zijn Waterfront Chill and Groove party in Het Bosch in Amsterdam. 5 dagen feest met muziek, dans, gin-tonics, mooie wijnen en heerlijk eten.

De culinaire invulling lag dit jaar niet alleen bij het Bosch en bij mij maar ook bij de Kersentuin en bij het Okura hotel. Samen met mijn trouwe kameraad Aram hebben we met alle brigades lekker staan knallen en 5 mooie dagen gehad. Hieronder het menu, en houd vooral Wessel Ruijmgaart van de Kersentuin in de gaten, daar gaan we nog veel van horen!!

 

crème van foie met framboos (Bosch)

slider van en met biet met Bawykov zalm (Julius)

ceviche van corvina (Kersentuin, in tegenstelling tot wat iedereen denkt is dit een Spaanse zeebaarsachtige)

brandade van krab met zoetzuur van biet (Bosch)

yellow curry met boerderijkip (Julius)

gerookte paling, kaviaar en vichysoise (Okura)

navarin d’agneau met Arabische invloeden (Kersentuin)

cheesecake (Okura)

gin tonic (Onno Kokmeijer)


Reacties

  1. Reply Door Bert van bockel

    Lekker gegeten in en op de borden van heman verhuur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *