1. Lange vingers.

2. – verwarm de oven voor op 200°C en bestrijk een bakplaat met boter

3. – scheid de eieren en klop het eiwit en de suiker tot het stijf is

4. – spatel rustig de dooiers en de citroenzeste door het opgeklopte eiwit

5. – zeef de bloem en spatel door de eieren tot het een massa is

6. – doe de massa in een spuitzak en spuit lange vingers op de ingevette bakplaat

7. – bestrooi de lange vingers met poedersuiker en zet ze 10 minuten in de oven

8. Sabayon

9. – klop de dooiers witgeel met de suiker en verwarm al kloppend tot 80°C.

10. – laat terugkoelen tot 40°C (op ijs) en meng met de mascarpone 

11. – meng de koffie en de marsala en trempeer (besprenkel) de lange vingers als ze afgekoeld  zijn

12. – leg de lange vingers op een bord of in een schaal en bedek met de sabayon.

13. – laat afkoelen en bestrooi vlak voor het serveren met cacaopoeder



Recipe By: RJK en JJ
Serving Size: 4

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.