1. Lange vingers.
2. – verwarm de oven voor op 200°C en bestrijk een bakplaat met boter
3. – scheid de eieren en klop het eiwit en de suiker tot het stijf is
4. – spatel rustig de dooiers en de citroenzeste door het opgeklopte eiwit
5. – zeef de bloem en spatel door de eieren tot het een massa is
6. – doe de massa in een spuitzak en spuit lange vingers op de ingevette bakplaat
7. – bestrooi de lange vingers met poedersuiker en zet ze 10 minuten in de oven
8. Sabayon
9. – klop de dooiers witgeel met de suiker en verwarm al kloppend tot 80°C.
10. – laat terugkoelen tot 40°C (op ijs) en meng met de mascarpone
11. – meng de koffie en de marsala en trempeer (besprenkel) de lange vingers als ze afgekoeld zijn
12. – leg de lange vingers op een bord of in een schaal en bedek met de sabayon.
13. – laat afkoelen en bestrooi vlak voor het serveren met cacaopoeder
Recipe By: RJK en JJ
Serving Size: 4