Gisteren met Jan (Pols Potten) geluncht bij Spring (website in de kantlijn) en zijn kerstkookmenu besproken. het wordt een wild feest volgende week, maar dat was het gisteren aan tafel ook. Ralph maakte vooraf zijn overheerlijke ossenstaart peking style, met gegrilde pijlstaartinktvis, waanzinnig lekker. Daarna gebakken kabeljauw, met een gebakken coquille, een saus van rode biet en een knolselderijpuree. Lekker en aards, precies waar ik van houd. Jan had er nog een ravioli gevuld met krab bij (Monti kan hier niet om lachen). We dronken een Leeuwin estate sauvignon blanc/semillon (AU 2004), alles bij elkaar prima, alleen vind ik Palombini koffie niet zo heel lekker en dat tuttige dekseljte…..

S’avonds zuurkoolstamppot (met knolselderijpuree), met casselerrib en rookworst, aan de keukentafel, en nog een stukje morbier/vacherin/appenzeller. Chasselas vielles vignes van Schoffit (F, 2003) maakte de dag compleet.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.