Ik praat eigenlijk niet zo veel over boeken, zou ik vaker moeten doen!

Ik stond vanochtend, nog licht groggy van de terugreis uit Oostenrijk, een koffie’tje te maken toen er een man met een integraalhelm op op het keukenraam tikte. Dat gebeurt hier ieder uur wel 3 keer dus ik schrok totaal niet…

Hij had een pakje in zijn hand dat niet in de brievenbus passte, en in dat pakje, onze basset had hem ondertussen al bij de kuiten, zat “Sapje”, het o zo leuke boek van Joël Goudsmit en Rosalynnn Campbell.

Sapje is een Amsterdam bedrijf dat de lokale horeca en particulier voorziet van verse “slow” geperste sapjes, die niet alleen heel lekker maar ook nog eens beregezond zijn. We hebben ze een tijdje bij Happyhappyjoyjoy verkocht, althans aangeboden, maar dat was geen succes. Oosters eten mixt kennelijk toch beter met bier!

Sapje dus, 100 gezonde sapjes voor alle seizoenen, en lieve mensen, respecteer die seizoenen alsjeblieft. Ik weet dat je tegenwoordig alles altijd kunt kopen, maar tomaten en aardbeien in de winter zijn nu eenmaal minder lekker, en als als je ze uit Guatamala of andere verre oorden laat invliegen ruiken ze ook allemaal nog eens naar kerosine, althans in mijn geest…

Sapje, volgens Ron Blaauw de makers van de lekkerste sapjes die je ooit hebt geproefd, is het al watermeloenen-seizoen? (vanaf vandaag te koop, haal het lekker bij de boekhandel!).


Reacties

  1. Pingback: Sap.je | Julius Jaspers

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.