De volgende stop was helemaal niet Visaandeschelde, maar Pays Bas, ook weer in Amsterdam. Onder de rook van het WTC is m’n oude kameraad Bas van Baaren hier een werkelijk wereldbrasserie begonnen. Geassisteerd door o.a. “onze” Menko, souschef bij Juffrouw Jannie onder Ricardo, wordt hier niet te ingewikkeld maar o zo lekker gekookt. Speciaal voor de agenda hebben ze een gerechtje gemaakt van met slakken gevulde ravioli’s in een saus van gepureerde daslook. Daslook is een soort knoflookachtige bieslook, die ze in het wild vinden in een nabij gelegen bos. Verwerkt tot een pesto kun je het maanden bewaren, en als je iets uit een potje morst in je auto heb je er ook nog dagen plezier van! Het gerechtje was in ieder geval overheerlijk, en wat eerst saai leek, bleek op beeld door Dennis tot een spetterend geheel te zijn gemaakt. Bij Pays Bas krijg je heel 2007, tegen inlevering van de bon uit de agenda, de dessertwijn aangeboden!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.