In de kelder van het Grand Central Station zit al sinds mensenheugenis de Oyster Bar. In de prachtige gewelven van dit gebouw gaat het niet...
Verder lezen
Per Se
Na veel omzwervingen ben ik uiteindelijk bij het PR buro van Thomas Keller/Per Se belandt, de enige manier om hier binnen te komen. Als...
Verder lezen
Na een leuke maar lange dag met Anne en Branko (VASD, de architecten) langs talloze eetwinkels is het tijd voor een hapje. Ik probeer al...
Verder lezen
Omdat je natuurlijk niet ineens zomaar kunt stoppen met eten hebben we zaterdag, op weg naar het vliegveld, nog een korte pitstop gemaakt in Il...
Verder lezen
Op kruipafstand van mijn hotel, een meter of 20, zit Cracco Peck (**). Na het aanbellen en binnenkomen ga je 2 verdiepingen naar beneden (!)...
Verder lezen
Ben gisteren vergeten te melden dat ik 2 dagen in Milaan zit voor een beurs.
Het is een soort traditie geworden dat ik altijd in Milaan...
Verder lezen
Ik was een paar maanden geleden in San Sebastian voor een soort culinair congres, Lomejordelagastronomia, alwaar ik s' avonds in een bar terechtkwan, de Dickens...
Verder lezen
Dat het niet altijd kaviaar is, of zuurkool, of foie gras of welke andere lekkernij dan ook, bewijst dit plaatje van een lekkere salade met...
Verder lezen