Afgelopen zaterdag, terug van Baden-Baden naar huis. Wekkertje om 6 uur, en 6.20 tuf ik af naar huis, voordat de hele dag alweer voorbij is....
Verder lezen
Tja, wat moet je na zo'n heerlijke lunch nu doen. Tuffen naar Baden-Baden, inchecken in het hotel, uurtje op de bank (Borat op pay-per-view), en...
Verder lezen
Het wordt nu serieus. We beginnen met een carpaccio van Bokito (Néé mam, het is bonito.....) met eitjes van vliegende vis, blokjes mierikswortel, schuim van...
Verder lezen
Ruim 500 kilometers van Bussum (Ouderkerk eigenlijk, want ik heb m'n moeder opgehaald), wekkertje om 5.45, maar alle ontberingen meer dan waard. L'Arnsbourg (***) ligt...
Verder lezen
Mijn dikke zuster (Pamela, maar we noemen haar al jaren onze dikke zuster) orgainseerde een vaderdaglunch bij Zin in Loosdrecht. Ik ben hier al een...
Verder lezen
Vrijdag is altijd een drukke (mid)dag, zo ook deze. Uren praten met Niesing (aannemer) en Branko en Anne (architecten), boterhammetje achter de computer, en racen...
Verder lezen
Daar zijn we weer. Stukje rode mul, beetje tonijn, groene asperges, basilicum, olijf, coquille en jus van gerookte knoflook. tartaar van langoustines met gebakken langoustine,...
Verder lezen
Nooit geweest, in Vaasen, dus trok Marco (Westmaas) me mee afgelopen week. Culinair dagje in den lande, en culinair was het. Jacob Jan (**) komt...
Verder lezen