Ik was hier al eens eerder, in de afgelopen februarivakantie, vlak voordat de familie Meilleur hun 2de ster kreeg. Vader René begon hier in...
Verder lezen
Iedereen gaat prima, er zakt nog niemand in. De porties zijn éénhaps, maar het is natuurlijk wel veel, vooral in je hoofd. De glazen worden...
Verder lezen
Voordat ik jullie uren verveel over zon, zee en strand, allemaal nogal saai, moet ik toch vertellen dat ik 2 keer ongelooflijk lekker heb gegeten....
Verder lezen
Na een drukke maandag blijkt de dinsdag een stuk rustiger te zijn, op de beurs resten eigenlijk alleen nog hallen met kerst- en buitenspul. Rond...
Verder lezen
Door met een stukje kreeft met een prachtige cuisson, met dubbelgedopte doperwten, gelei van yuzu (Japanse citrusvrucht), uitlekvocht van de kreeft en extract van verveine....
Verder lezen
WEGENS EEN TECHNISCH PROBLEEM WAT IK NIET KAN OPLOSSEN STAAT HET HERENHUIS ER DUBBEL OP. EXCUSES.....Het Heerenhuis stond al tijden op mijn lijstje, zeker nadat...
Verder lezen
Ben onlangs met Robbert (Aan de Poel) bij Arne Altmann aan de Amsteldijk belandt. We startten met een glaasje Touraine van domaine des Corbillières (F,...
Verder lezen