Michel Guérard, één van de grondlegers van de nouvelle cuisine en grondlegger van de cuisine minceur, is gisteren 74 geworden (bron: Smart Cooking agenda 2006)....
Verder lezen
Ik word toch wel een beetje gek zo'n hele week thuis. Vanochtend kon ik eindelijk "ontsnappen", moest naar Houten om een belangrijk boekenproject aan te...
Verder lezen
Laatste avond in Chicago. Eerst nog even een b'day party bij Bob en Sherryl op de kamer (Presidential suite, toe maar) waarna we Henri ontmoeten...
Verder lezen
Toptent in Chicago, naast Charlie Trotter's moet Tru zijn, uitgebaat door voormalig Koppel Rick Tramonto en Gale Gand. Rick staat achter de pannen en Gale...
Verder lezen
Na wat vertraging dan eindelijk in Chicago, en meteen midden in een protestmars van duizenden illegalen. Welcome to the USA!
De culinaire belevenissen aan boord van...
Verder lezen
Het is de week van de internationale contacten, momenteel heb ik Francis en Pascal van Sabre over. Sabre is een bestekfirma uit Frankrijk (www.sabre.fr) waar...
Verder lezen
Wat is er mooier dan op een mooie winterdag op uitnodiging van 2 coryfeëen uit het boekenvak lekker te lunchen bij Sistermans in Wilhelminapark...
Verder lezen
De tweede avond in Brussel hebben we bij de dorpsgek gegeten, rue des notres seigneurs. Een ongelooflijk gezellig restaurant waar je kunt kiezen uit de...
Verder lezen