Recept Afdrukken
Zalm met dille, limoen en kappertjes
Maaltijd hoofdgerecht
Keuken BBQ
Prep Tijd 10 minuten
Kook Tijd 10 minuten
Passieve Tijd 60 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Maaltijd hoofdgerecht
Keuken BBQ
Prep Tijd 10 minuten
Kook Tijd 10 minuten
Passieve Tijd 60 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Instructies
  1. Meng olijfolie met kappertjes, citroen-sap en -rasp en dille en laat de smaken een uur intrekken. Breng op smaak met zout en peper.
  2. Stook de bbq naar 200C (medium)
  3. Bestrooi de zalm met zout, grill een mooie grillruit aan beide zijdes en zorg dat de kerntemperatuur niet boven de 40ºC komt.
  4. Serveer met het citroen-kappertjes condiment.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.