Sugo Bolognese
Porties Prep Tijd
8personen 30minuten
Kook Tijd
60minuten
Porties Prep Tijd
8personen 30minuten
Kook Tijd
60minuten
Ingrediënten
Instructies
  1. Fruit de uien in de olijfolie tot ze glazig zijn, voeg de knoflook toe en gaar nog even door.
  2. Voeg tomatenpuree toe die je eerst even opbakt in een klein pannetje.
  3. Voeg het gehakt toe en bak het met behulp van een vork rul.
  4. Voeg als al het gehakt rul en gaar is kruiden, rode wijn, bouillon en tomaten toe.
  5. Laat minimaal een uur* zacht pruttelen en roer af en toe,
  6. Breng op smaak met ketchup, zout en peper.
Notities

* Voor een diepere en mooiere smaak kun je de saus beter 3 uur laten pruttelen op een heel laag pitje. Af en toe roeren en kijken of het niet droogkookt (beetje water erbij dan).