Recept Afdrukken
Radijsjes met verse za'atar
Prep Tijd 15 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Prep Tijd 15 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Instructies
  1. Rooster sesamzaad enkele minuten in een koekenpan (pas op met zwart sesamzaad, je ziet niet dat het verbrandt), haal de pan van het vuur, roer er de tijm en sumak doorheen, breng op smaak met zout en laat afkoelen.
  2. Bak radijsjes en knoflook aan in olie en breng direct op smaak met zout en peper.
  3. Voeg na 2 minuten azijn en boter toe, laat de boter smelten, haal alles van het vuur en roer de za’atar door de radijsjes.
  4. Schep alles op een platte schaal, breng op smaak met zeezout en meer za’atar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.