Kokosbommen
Prep Tijd
15minuten
Kook Tijd Passieve Tijd
45minuten 12uur
Prep Tijd
15minuten
Kook Tijd Passieve Tijd
45minuten 12uur
Ingrediënten
Instructies
  1. Meng de biscuitkruimels met de boter en druk ze stevig uit op de bodem van een vierkant bakblik van 20 x 20 cm (eventueel kun je het blik bekleden met vetvrij papier).
  2. Bedek de koekjesbodem met pecannoten, rozijnen, 100 gram gehakte chocolade en de kokosrasp.
  3. Giet de gecondenseerde melk over het kokos en prik regelmatig met een satépen in de kokoslaag om de melk naar beneden te laten lopen.
  4. Bak de bommen 45 minuten in een op 140°C voorverwarmde oven. Laat een nacht afkoelen.
  5. Smelt het restant van de chocolade ‘au bain marie’ en besprenkel hiermee de bovenkant van de cake. Snijd de cake in 25 bommen en wip ze uit het bakblik.