Recept Afdrukken
Katsu sando
Maaltijd snack
Keuken Japans
Prep Tijd 10 minuten
Kook Tijd 10 minuten
Passieve Tijd 15 minuten
Porties
sandwiches
Ingrediënten
Maaltijd snack
Keuken Japans
Prep Tijd 10 minuten
Kook Tijd 10 minuten
Passieve Tijd 15 minuten
Porties
sandwiches
Ingrediënten
Instructies
  1. Bak 2 tonkatsu’s van varken, laat uitlekken op keukenpapier en laat afkoelen.
  2. Besmeer de boterhammen licht met boter en besmeer er daarna 2 met mosterdzaadsaus.
  3. Leg de tonkatsu's op de mosterdzaadsaus en besmeer ze met tonkatsusaus.
  4. Leg chiffonade van kool over de tonkatsu’s en bedek met de overgebleven boterhammen.
  5. Leg de tonkatsu’s tussen slagersfolie of bakpapier, leg er en plankje op en zet de boel 15 minuten onder druk (2 potten appelmoes).
  6. Snijd de randjes van het brood en snijd de tonkatsu’s doormidden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.