In olie gegaarde diamanthaas met Béarnaisesaus
Porties Prep Tijd
6personen 30minuten
Porties Prep Tijd
6personen 30minuten
Ingrediënten
Instructies
  1. Meng Spaanse peper, gember, ui, knoflook, citroengras en kardamom met steranijs, kruidnagel, sechuanpeperkorrels, citroenblad en zonnebloemolie en verwarm tot 80ºC. Laat de olie van het vuur terugkoelen tot 60ºC.
  2. Bak de diamanthaas rondom aan in een hete koekenpan met wat olijfolie en leg in de warme olie.
  3. Zet de pan met diamanthaas en olie in een op 50ºC voorverwarmde oven en laat rustig garen. Controleer ieder half uur de temperatuur van de olie èn van het vlees en stel de oven zonodig bij.
  4. Haal het vlees uit de olie, dep droog met keukenpapier, trancheer en bestrooi met fleur de sel.