Recept Afdrukken
Hemelse modder
Maaltijd dessert
Keuken Frans
Prep Tijd 15 minuten
Kook Tijd 10 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Maaltijd dessert
Keuken Frans
Prep Tijd 15 minuten
Kook Tijd 10 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Instructies
  1. Smelt de chocolade met de boter (au bain marie)
  2. Klop de dooiers met 50 g suiker op het vuur en klop tot je ziet dat de boel bindt en je vinger die je in de massa doet net pijn gaat doen. Klop koud.
  3. Klop de eiwitten met 50 g suiker stijf.
  4. Meng de dooiers met de witten en roer daarna melk en espresso door de massa.
  5. Roer een kwart van het mengsel door de chocolade, daarna de rest, meng goed en laat afkoelen.
  6. Lepel door voor gebruik.

Reacties

  1. Door Dorien

    Hallo Julius,
    Een vraagje, wat bedoel je met 1 espresso?
    Is dat een kopje vloeibare espresso of is dat een zakje espresso instant koffie?
    Lijkt me een heerlijk recept!

  2. Door Michiel

    Ik doe altijd klein kopje hele sterke espresso. Werkt perfect.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.